tossclub fablo tennishal

Zaterdag / Zondagtoss

Tossen is helemaal in!
Door met veel verschillende mensen te tennissen, nemen jouw vaardigheden snel toe. Je ontmoet in korte tijd nieuwe mensen én het is ook nog heel gezellig. Wij zorgen voor een goede, professionele begeleiding en als je een keer geen zin hebt kom je niet, zonder dat je je hoeft af te melden.

Hoe werkt het ?

Er wordt op zaterdag en zondag gespeeld van 13.00 – 15.00 uur tussen 1 oktober en 1 april.

Voor wie?
Voor iedereen die 18 jaar en ouder is en op zaterdag- en/of zondagmiddag twee uur gezellig wil tennissen. Ondanks de gezelligheid wordt er op de baan wel gestreden om ieder punt. Het is geen verplichting om iedere week te komen. Mocht je een keer niet kunnen hoef je niet af te bellen.

Welke sterkten?
De minimale sterkte voor de tossclub op zaterdag is niveau 7 en voor de zondag is dit niveau 8 met minimaal twee seizoenen tenniservaring.

Hoe wordt er gespeeld?
Er worden per middag 3 rondes van 40 minuten gespeeld. De eerste ronde wordt er niet ingedeeld. De leden gaan bij binnenkomst zelf naar de baan en vullen deze aan en/of spreken onderling af. De 2e en 3e ronde wordt ingedeeld door de vaste begeleider van de toss. Dit gebeurt op basis van het sociale aspect van de toss, sterkte, afwisseling in HD, DD en GD en gezelligheid waarbij iedereen met iedereen speelt. Er wordt binnen de tossclub niet gespeeld met vaste partners.

Bekijk hier het indeelreglement

Wat zijn de kosten?
De kosten voor een geheel seizoen bedragen:
Alleen zaterdag: € 140,00
Alleen zondag: € 140,00
Zowel zaterdag als zondag: € 245,00
Dit is inclusief tennisballen.
Indien je gedurende het seizoen lid wordt, worden de kosten naar rato berekend.

Hoe word ik lid ?
Neem contact op met Ronald van der Geest (023-5100525) of schrijf je in via onderstaande link.

Geef je op