bedrijventoernooi fablo tennishal

Bedrijfstoernooi

Je kunt bij ons met je familie, vrienden of collega’s je eigen toernooi organiseren. We hebben leuke arrangementen tegen een vaste prijs per persoon voor in het weekend of doordeweeks. Er is ook de mogelijkheid om gebruik te maken van onze speelschema’s, tennisballen en rackets.

Besloten tennistoernooi voor uw gezelschap

Een sportieve verrassing voor relaties en/of medewerkers: uw eigen bedrijfstennistoernooi. U huurt een aantal banen in onze tennishal en organiseert zelf het toernooi. Of u laat dat door ons organiseren.

Een besloten tennistoernooi is mogelijk vanaf 1 oktober tot 31 maart op zaterdagavond (vanaf 3 banen) en zondagmiddag (vanaf 2 banen). In de maanden april en mei kunt u ook op andere dagen een eigen toernooi organiseren. U kunt gebruikmaken van ons gezellige café en de kleedkamers met douches en toiletten. Onze bediening staat voor u klaar om drankjes en eventuele hapjes te serveren.

Het is ook mogelijk om uw gasten te ontvangen in de Alta-bar. Dit is een apart barretje dat speciaal voor uw gasten is. Bij grotere groepen (tot ongeveer 70 personen) kunnen wij de serre hieraan koppelen. Wij kunnen ook buffetten voor u verzorgen, van eenvoudig tot zeer uitgebreid. Wij hebben ook diverse arrangementen.

Bel voor meer informatie: 023 – 510 05 25 (tijdens kantoortijden)