rondkijken in de fablo tennishal

11 en 1

We hebben maar liefst 11 tennisbanen en 1 baan voor badminton. Deze banen kunnen elke dag bespeeld worden tussen 08.00u en 23.00u. Kijk hier voor een vrije baan.

horeca

Onze gezellige horeca met open haard en lekkere hapjes en drankjes. Een keer geen zin om te koken? We maken heerlijke saté met friet of een hamburger compleet! Kijk hier verder!

de bar fablo tennishal

gratis

Rondom onze tennishal is er ruime gratis parkeergelegenheid. Denkt u even aan de buren als u ’s avonds weer naar huis gaat?

fietsenstalling

Komt u lekker op de fiets, dan kun je je fiets kwijt onder of naast de fietsenstalling. Er is voldoende ruimte.

werk spots

Breng je kind naar tennis en benut je werkzame tijd nuttig in onze bar. Bij iedere tafel kun je je laptop opladen. Even je mailbox bijwerken onder het genot van een lekkere kop cappuccino.

ondergrond

De Fablohal heeft als ondergrond kortpolig tennistapijt. Om het blessure­risico zo klein mogelijk te houden en de prestatie te optimaliseren schrijven wij een tennisschoen voor met een gladde zool zonder profiel.

schoenzool tennisschoen fablo tennishal

locatie

De Fablo Tennishal is gevestigd in het ramplaankwartier in Haarlem, aan het Marcelisvaartpad 11. De locatie is prima te bereiken met de auto of fiets.

sanitair

Geniet van onze heerlijke douches na het tennissen of badmintonnen. Door de hoge waterdruk wordt douchen bij ons een genot. En hierna heerlijk fris een gezellig drankje drinken in de bar.

sanitair fablo tennishal
sanitair fablo tennishal