Template vervolgpagina 2b

Tennisnetwerk Haarlem is een samenwerking tussen tennisverenigingen, tennisleraren en tennishallen in de regio Haarlem. Zij organiseert verschillende activiteiten zoals een Indoor 6&7 competitie, Indoor 8&9 competitie en een Winter Jeugd Circuit.

Indoor 8&9 competitie

De Indoor 8&9 Competitie is een competitie voor spelers vanaf 17 jaar in de speelcategorie 8 en 9. Een ideale competitievorm voor iedereen die net begonnen is met tennis of voor degenen met dubbelspeelsterkte 8 en 9 die al een poosje tennissen, maar nog nooit competitie hebben gespeeld. Deze competitie wordt vooral gekenmerkt door het gezelligheidskarakter, kent geen promotie / degradatie en waarbij leuke rally’s belangrijker zijn dan winst of verlies. Het is niet verplicht om lid te zijn van de KNLTB.

Indoor 6&7 competitie

De indoor 6&7-competitie is voor de meer ervarener tennisser die al toernooien en/of competitie speelt. Deze competitie wordt ook gekenmerkt door het gezelligheidskarakter. Ook voor dit toernooi is het niet verplicht om lid te zijn van de KNLTB.

Winter Jeugd Circuit

Deze wintercompetitie is bestemd voor alle kinderen t/m 17 jaar die ook ’s winters nog willen tennissen. Het is voor zowel kinderen die geen KNLTB/verenigingslid zijn als voor kinderen die dat wel zijn. Er wordt gespeeld in de categorieën Oranje, groen, Geel t/m 14 jaar en Geel t/m 17 jaar.