Coronamaatregelen van de Fablo Tennishal

28 juli 2020
10 september 2020 (update)

Om ons allemaal goed te beschermen, u en onszelf, hebben we veel maatregelen genomen. Daarover willen we u graag informeren via deze brief. Daarbij gaan we nog wat verder dan de voorgeschreven maatregelen van de KNLTB en overheid.

Gelukkig is onze hal erg groot met veel mogelijkheden om voorzieningen uit te voeren.

Het dit jaar aangelegde luchtverversingsysteem in de tennishal zorgt ervoor dat er constant  verse buitenlucht de hal wordt ingezogen. De bestaande lucht wordt met ventilatoren naar buiten gezogen waardoor de lucht continu ververst wordt.

Door een slimme routing, die duidelijk wordt aangegeven, hebben we nu een aparte ingang en uitgang zodat de komende en vertrekkende spelers elkaar niet tegenkomen. Zie ook de plattegrond op de achterkant. Alles zal ter plekke duidelijk worden aangegeven.

Medewerkers zullen regelmatig alle deurklinken en andere oppervlakten schoonmaken.

Het horecagedeelte is opnieuw ingericht zodat iedereen tenminste 1,5 meter afstand van elkaar kan houden en alle tafels, stoelen, de keuken en de bar worden extra gedesinfecteerd. Ook is er een vernieuwd luchtverversingssysteem in de bar, de toiletten en de kleedkamers. Op meerdere plekken is desinfectie spray beschikbaar en we verzoeken iedereen zo veel mogelijk contactloos te betalen.

Volgens de richtlijnen mogen de kleedkamers, douches en wc’s vanaf 1 juli weer gebruikt worden. Zoals u weet beschikken de kleedruimtes over separate doucheruimtes waarbij de lucht van iedere douche apart wordt afgezogen. Ook hebben we hier rekening gehouden met de nieuwe indeling.

We hebben veel geïnvesteerd in deze maatregelen om al onze tennissers, trainers en onze medewerkers een veilige (tennis) omgeving te bieden. Zodat iedereen fijn kan tennissen zoals u al jaren van ons gewend bent. Uiteraard volgen we alle ontwikkelingen en zullen indien nodig ook aanvullende maatregelen nemen. Deze maatregelen werken alleen als ook u zich aan de richtlijnen houdt en niet komt als u gezondheidsklachten heeft. We gaan ervan uit dat iedereen zich verantwoordelijk gedraagt.

We kijken er naar uit u vanaf oktober te verwelkomen zodat u samen met uw tennisvrienden/vriendinnen weer een winter lang kunt genieten van het tennissen.

PS Als u nog aanvullende vragen heeft aarzel dan niet te bellen (023- 5100537). U kunt natuurlijk ook altijd even langskomen dan kunnen we u persoonlijk alles laten zien en uitleggen welke maatregelen we hebben genomen. U bent altijd welkom maar graag wel even bellen van tevoren zodat we u goed kunnen ontvangen.

Geplaatst in Laatste nieuws

Corona update (22/09)

22 september 2020

Vanaf 1 oktober is het zover. We gaan weer binnen tennissen.

We kijken er erg naar uit om u weer te mogen ontvangen. Alleen zijn er door Corona wel wat meer spelregels, vooral naast de baan. De allerbelangrijkste is dat we van iedereen, zoals eigenlijk altijd, verantwoordelijk gedrag verwachten. Daarnaast is de afstandsregel van 1,5 meter belangrijk.

Zoals u zult gaan merken is de Fablohal voor het tennissen, badmintonnen en de horeca opnieuw ingericht, met als uitgangspunt die 1,5 meter regel. De routing is bijvoorbeeld volledig aangepast om voor u en voor ons een veilige omgeving te creëren. Alle maatregelen die we hebben genomen zijn erop gericht om een veilige afstand van elkaar te kunnen houden en om zo weinig mogelijk onnodige bewegingen in de hal en in de horeca te krijgen.

In het kort hebben we naast een aantal algemene maatregelen, zoals extra medewerkers die steeds de belangrijke oppervlakten desinfecteren en de al eerder genoemde luchtverversingsinstallatie, ook extra maatregelen genomen die direct voor uw bezoek van belang zijn:

 • De ingang is 50 meter naar achteren verplaatst, waar voorheen de ingang van het kantoor was.
 • Daar staat de eerste week iemand die u opvangt en u wijst welke route u kunt lopen. De route zullen we duidelijk aangeven en u krijgt ook uw tafelnummer toegewezen.
 • Bij de ingang en op meerdere plekken in de hal kunt u uw handen desinfecteren.
 • Kom niet te vroeg maar maximaal 10 minuten voor uw afgesproken tijd, u heeft dan voldoende tijd om rustig naar de baan te lopen.
 • Kom het liefste in uw tennisoutfit, de kleedkamers zijn open en mogen gebruikt worden, maar wel voor maximaal 5 personen. Ook de douches en de Wc’s mogen gebruikt worden, ook daar is een aparte afzuiginstallatie.
 • U kunt via de gang naar de baan lopen. Houd rekening met elkaar, loop achter elkaar en houd hier ook rekening met de tennissers en badmintonners die nog op de baan staan.
 • U verlaat de tennisbanen langs de badmintonbaan via de serre. U loopt zo naar uw vaste tafel of via de looproute langs de Wc’s naar buiten. Er zitten geen gasten aan de bar zodat er genoeg loopruimte is.
 • Ouders en begeleiders die meekomen kunnen gedurende de lestijd wachten in het horecagedeelte, maar moeten zich wel eerst even melden aan de bar en dan krijgen ze een tafel toegewezen.
 • Om onnodig geloop te voorkomen krijgt iedereen na het uur tennissen of badmintonnen de mogelijkheid om aan een vaste toegewezen tafel nog gezellig iets te drinken. Iedereen weet zo direct naar welke tafel ze moeten lopen.
 • U kunt aan tafel bestellen via een QR code die nu al veel wordt gebruikt in de horeca. Deze code staat op uw tafel en u kunt dan bestellen via uw mobiele telefoon. Als uw drankje klaar is ontvangt u een signaal op uw tafel, waarna één persoon van uw gezelschap de bestelling kan afhalen aan de bar.
 • Omdat we met vaste zitplaatsen werken en we alle tennissers dezelfde kans willen bieden, hebben we per baan 55 minuten gereserveerd om na het tennissen nog gezellig iets te drinken met uw tennisgroepje. Daarna worden alle tafels gereinigd voor de volgende gasten. Mocht u langer willen blijven zitten dan hebben we een aantal extra plekken die, indien op dat moment beschikbaar zijn, we u graag willen aanbieden.
 • De Wc’s in het horecagedeelte zijn beschikbaar.
 • Houdt u zich aan de aanwijzingen van het personeel.

Hieronder ziet u de plattegrond van de routing van de hal.

We hebben een groot aantal maatregelen genomen om te zorgen voor een veilige omgeving zowel op de baan en ook in het horeca gedeelte. Voor u en ook voor ons. We rekenen dan ook op uw verantwoordelijkheid om hier goed mee om te gaan. Als u langs wilt komen voordat het seizoen begint om zelf te zien hoe het straks gaat bent u van harte welkom. Bel wel even van te voren voor het maken van een afspraak. Wilt u deze mail doorsturen naar of bespreken met al uw medespelers zodat ook zij op de hoogte zijn?

We kijken ernaar uit om u en uw medespelers weer te mogen ontvangen.

Geplaatst in Laatste nieuws

Corona Update

Update (15/03/2020): Op 15 maart heeft de KNLTB een aangepast advies gegeven aan alle tennisverenigingen én commerciële tenniscentra om vanaf vandaag 18.00 uur alle tennisactiviteiten te staken t/m 6 april. Uiteraard volgen wij dit advies op en zal de Fablo tennishal tot deze tijd gesloten zijn.

Wij blijven u op de hoogte houden bij verdere ontwikkelingen.

Wij bedanken u voor uw begrip en medewerking.

Take care!

Vriendelijke groeten

Fablo Tennishal

Geplaatst in Laatste nieuws

Netwerken – Seminar – Tennissen….

Sport als metafoor voor zakendoen is leuk om naar te luisteren en
het is nóg leuker om mee te doen!
Donderdag 16 januari 2020, start 14.30 uur, einde 19.00 uur.
Fablohal, Marcelisvaartpad 11, Haarlem

PROGRAMMA:
14.30 Welkom
15.00 Start Tennistoernooi (je speelt 2 x ½ uur)
16.30 Start Seminar: ‘Béter communiceren in business doe je zó’!
17.30 Einde toernooi | borrel & hapjes | netwerken
19.00 Einde event.
HUISHOUDELIJK
Wanneer      Donderdag 16 januari 2020
Hoe laat       vanaf 14.30 welkom, start om 15.00, einde om 19.00 uur
Waar            Fablo Tennishal Haarlem
Kleding        Kom in tenniskleding (omkleden / douchen, alles kan)
Kosten         All-in € 37,50 (ex. BTW, betaling is de bevestiging van deelname)
Aanmelden   via mail: info@constantlamp.nl
Aanmelden   uiterlijk 9 januari 2020
Meer info?    info@constantlamp.nl | 06-41548305 of info@fablotennishal.nl  | 023-5100533 Ronald vd Geest
Geplaatst in Laatste nieuws

Zaterdagavondtoernooien

Het is weer mogelijk om in te schrijven voor de zaterdagavondtoernooien voor het komend seizoen. De data zijn 2 en 23 november 2019, 14 december 2019, 18 januari 2020 en 7 maart 2020. Inschrijven ? Klik hier.

Getagd met ,
Geplaatst in Laatste nieuws

Nieuwe medewerkers

Wij zijn op zoek naar enthousiaste, zelfstandige doorzetter voor de donderdagavond en de zaterdagmiddag/avond! Ben jij of ken jij iemand die het mensen graag naar de zin maakt, 18+ jaar is en behoefte heeft aan leuke werkplek? Stuur ons een mailtje: info@fablotennishal.nl

Geplaatst in Laatste nieuws

Ouder/kind toernooi 2018/2019

Ook dit jaar organiseren we weer twee ouder/kind toernooien, het 1e op zondag 4 november en de 2de op zondag 20 januari 2019. Iedereen mag weer meedoen, het maakt niet uit of je wel of niet in onze tennishal speelt. Inschrijven voor één van beide of voor beide kan via deze link

Het ouder/kind toernooi is een gezelligheidstoernooi, waarbij een kind (t/m 12 jaar) samen met een volwassene (papa, mama, opa, oma, oom of tante) een dubbelteam vormt. Er wordt gespeeld in de categorieën rood, oranje en groen. We houden hierbij rekening met de speelsterkte en de tenniservaring.

Er wordt gespeeld tussen 15.00 en 18.00 uur, iedereen speelt minimaal 3 partijen van 20 minuten en er zijn uiteraard weer leuke prijzen te winnen. De kosten bedragen € 13,00 per team.

Geplaatst in Laatste nieuws

Spelen tot eind mei

Van 3 tot en met 20 april is het mogelijk om op werkdagen tussen 9.00 – 12.00 uur een baan te huren voor € 10,00 per uur.

Voor grotere groepen en competitie is het buiten deze tijden ook mogelijk tot eind mei.

 

Geplaatst in Laatste nieuws

De Fablo Bedrijventennis-competitie zit erop

Tijdens de gezellige slotavond afgelopen zaterdag zijn de volgende bedrijven winnaar geworden:

GD 7/8 – Atelier van Hasselt
HD 7 – Staats Interactive
DD 7 – Rabobank
HD 6 – Michel Admiraal Tennis

De winnaars ontvingen wijn, bonbons en tulpen en de nummers 2 een kussen, beschikbaar gesteld door Atelier van Hasselt.

De prijs voor het best geklede team, een boottocht door Haarlem mede aangeboden door Varen door Haarlem, was dit jaar voor Murata Electronics Europe.

Alle bedrijven bedankt voor de deelname en graag tot volgend seizoen!

 

Getagd met , ,
Geplaatst in Laatste nieuws

Opa/Oma Kleinkindtoernooi

Volgende week zondag vindt het allereerste OpaOma/Kleinkind toernooi plaats. Iedereen mag meedoen aan dit toernooi, ook als u niet in de Fablo Tennishal speelt! Inschrijven kan met de folder of klik hier.

Media preview

Geplaatst in Laatste nieuws