Kindertennisfeestje

Op zoek naar een origineel kinderfeestje?

Is uw zoon of dochter bijna jarig en wilt u een superleuk en sportief feestje voor uw jarige kind? Kom dan naar de Fablo Tennishal voor een geheel verzorgde middag en nodig alle vriendjes en vriendinnetjes uit voor een tennisclinic! De kinderen hoeven geen tenniservaring te hebben.

De middag ziet er als volgt uit:

Na binnenkomst wordt er gezongen en kunnen de cadeaus worden uitgepakt aan een vrolijk versierde verjaardagstafel. De kinderen krijgen hierbij taart met limonade. Als alle cadeaus zijn uitgepakt en iedereen is omgekleed kan de clinic van start gaan. De kinderen gaan de baan op en krijgen een uur lang les van een professionele tennisleraar. Na afloop van de clinic schuift iedereen weer aan voor heerlijke frites met een drankje. Tot slot krijgen alle kinderen die hebben meegedaan een diploma en voor de jarige hebben we nog een leuke verrassing!

De duur van het feestje is ongeveer 2 ½ uur en de kosten bedragen € 15,- per persoon (minimaal 8 personen). Wij verzorgen het materiaal zoals tennisrackets en ballen, de kinderen dienen alleen sportschoenen en sportkleding mee te nemen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ronald van der Geest;

t: 023-5100525 of een e-mail sturen naar: info@fablotennishal.nl

.

 

Uw naam

Adres

Postcode

Woonplaats

Telefoon

E-mail

Aantal kinderen wat uitgenodigd zal worden

Leeftijd van de kinderen

Datum dat je bij voorkeur het feestje wil geven: