Tossclub zondagmiddag

Door Corona wordt er op dit moment in de club niet getosst maar worden de partijen van te voren digitaal ingedeeld.

Iedere zondagmiddag speelt de tossclub in onze tennishal. De zondag tossclub bestaat uit een groep tennissers en tennissters die op een gezellige en ontspannen manier twee uur willen tennissen. De club bestaat inmiddels twintig jaar.

Voor wie ?

Voor iedereen die 18 jaar en ouder is en die zondagmiddag twee uur gezellig wil tennissen. Ondanks de gezelligheid wordt er op de baan wel gestreden om ieder punt. Het is geen verplichting om iedere week te komen. Mocht je een (of meerdere) zondagen niet kunnen, dan hoef je ook niet af te bellen.

Welke sterkten ?
De minimale sterkte voor de tossclub is niveau 8 met in ieder geval twee seizoenen tenniservaring.

Wanneer speelt de tossclub ?

Iedere zondagmiddag vanaf 4 oktober 2020 tot en met 28 maart 2021 (met uitzondering van zondag 27 december 2020). Er wordt gespeeld vanaf 13.00 uur tot 15.00 uur. Er zijn 8 tennisbanen beschikbaar.

Hoe wordt er gespeeld ?

Er worden per middag 3 rondes van 40 minuten gespeeld.
De eerste ronde wordt er niet ingedeeld. De leden gaan bij binnenkomst zelf naar de baan en/of spreken onderling af.
De tweede ronde wordt er door iedereen meegedaan in de tossronde.
De laatste ronde is ook een tossronde, waarbij wel rekening wordt gehouden met het niveau van de spelers/speelsters. Als er speciale verzoeken voor wedstrijden zijn kunnen die ook in deze ronde worden gespeeld. Er wordt binnen de tossclub niet gespeeld met vaste partners.

Klik hier voor het compleet indeelreglement 

Wat zijn de kosten?

Voor een geheel seizoen bedragen de kosten € 123,- per persoon, inclusief tennisballen. Indien u zich gedurende het seizoen aansluit, worden de kosten naar rato berekend. Als je lid wilt worden van zaterdag- en zondag toss kost het totaal € 215,25

Hoe word ik lid?

U kunt contact opnemen met Ronald van der Geest (023-5100525) of een e-mail sturen.