Update Corona (30/09)

Update: 30/09/2020

Beste Huurder,

De overheid heeft nieuwe maatregelen ingevoerd die erop gericht zijn om het coronavirus onder controle te krijgen. Dat is heel jammer maar helaas onoverkoombaar.

Het goede nieuws is dat deze maatregelen die het aantal personen maximeren op 30 voor binnen activiteiten, niet gelden voor sport. De Fablo tennishal gaat daarom vanaf donderdag 1 oktober open.

Zoals al eerder aangegeven hebben we in de hal nieuwe grote ventilatoren die voortdurend verse buitenlucht in de hal aanzuigen. Dit systeem hebben we overal doorgetrokken dus ook in het horecagedeelte, de gangen, kleedkamers en zelfs in de douches. We hebben bewust een systeem geïnstalleerd met een ruime overcapaciteit ten opzichte van de normen die er gelden. Dit om zeker te zijn dat de lucht steeds voldoende ververst wordt.

Dat zorgt er dus voor dat u samen met onze nieuwe routing en andere maatregelen, veilig bij ons kunt tennissen. We blijven natuurlijk wel nog steeds ook een beroep op u doen om niet te komen als u klachten heeft.

Het slechte nieuws is dat alle horecagelegenheden die zijn gelegen in of op een sportaccommodatie de komende drie weken moeten sluiten, ondanks alle maatregelen die we hebben genomen om veilig op afstand van elkaar nog even na te genieten. Daarnaast mag er bij sport tot nader orde geen publiek aanwezig zijn. Dit betekent ook dat ouders niet binnen mogen wachten op hun kinderen.

De kleedkamers mogen gebruikt worden, maar wel met de 1,5 meter regel en door maximaal 5 personen. We vragen u dus om in de tenniskleren naar de hal te komen.

Kortom;

– binnen tennissen gaat door
– horeca is dicht
– bij voorkeur omgekleed komen (kleedkamers zijn wel open)
– geen publiek
– niet binnen wachten
– niet komen bij klachten
– volg de routing en aanwijzingen

Voor meer informatie of aanpassingen van de maatregelen zullen we u op de hoogte houden via onze website en mededelingen in de hal zelf. Houd u aan de 1,5 meter en de aanwijzingen in de hal. Alleen dan kunnen we er samen voor zorgen dat we over drie weken weer veilig kunnen napraten met een drankje en/of een hapje.

Hieronder ziet u de plattegrond van de routing van de hal.

Geplaatst in Laatste nieuws