Zonnecentrale Tennistoernooi

 

Zaterdag 22 oktober 2016 organiseert de Fablo Tennishal voor het tweede jaar op rij het Zonnecentrale Tennistoernooi. Wie heeft geïnvesteerd in zonnestroomdelen bij Duurzaam Garenkokerskwartier, Duurzame Energie Ramplaan, Haarlem Noorderlicht, of Spaarnezaam én het leuk vindt om partijtje tennis te spelen, wordt uitgenodigd om mee te doen.

Met zo’n 1.350 zonnepanelen heeft de Fablo Tennishal op dit moment het grootste collectieve zonnedak in de regio. “En omdat we de deelnemers aan dit dakproject en andere zonnedaken ook wel eens in het zonnetje mogen worden gezet, is iedereen van harte welkom.

Het tennistoernooi begint om 19.00 uur en eindigt om 22.00 uur met een hapje en een drankje. Deelname is kosteloos. Er wordt ingedeeld op sterkte, tenniservaring en er worden alleen ‘dubbels’ gespeeld. Kennemer Energie die de komende jaren in Haarlem 100.000 zonnepanelen op collectieve daken wil realiseren, sponsort het toernooi.

Zonnecentrale Tennistoernooi

Rob Zoon (links, directeur Fablo Tennishal) en Dion Gigengack (rechts, bestuurslid cooperatie DE Ramplaan) op het dak van de Fablo tennishal.

 

 

Inschrijfformulier

 

[contact-form-7 404 "Not Found"]