Bedrijventenniscompetitie

Ook in het seizoen 2020-2021 organiseren wij weer de sportieve en gezellige bedrijventenniscompetitie. De wedstrijden worden in onderling overleg gespeeld van oktober t/m maart op doordeweeks dagen tussen 17.00 en 19.00 uur en eventueel in het weekend. 

ZO WERKT HET

Elke organisatie kan meedoen met één of meerdere teams met veel of weinig tenniservaring. Een team bestaat uit twee spelers en speelt alvorens de finales te bereiken, 6 keer, verspreid over meerdere maanden. De speeltijden zijn doordeweeks na werktijd.

Duur van het toernooi:
Vanaf 26 oktober 2020 t/m 20 maart 2021

Speeldagen en -tijden:
Maandag t/m vrijdag tussen 17.00 en 19.00 uur en evt. op zaterdag. U heeft voor aanvang van de competitie de mogelijkheid om aan te geven welke dagen/tijden u niet kan of welke dagen uw voorkeur hebben.

U speelt per speeldag 1 wedstrijd van een uur.
In onderling overleg kan er ook op andere tijden/data gespeeld worden (er kan dus ook worden ingeschreven als 17.00 uur te vroeg is).

Aantal wedstrijden:
6 (dus 6 speeldagen) +evt. deelname aan finaleavond.

Samenstelling team:
Uitsluitend dubbels, dus herendubbel, damesdubbel en mixdubbel.

Speelsterkte:
5 t/m 9
De speelsterkte die u opgeeft is gelijk aan die van KNLTB. Mocht u geen competitie spelen, weinig tennissen of bent u net begonnen met tennis dan kunt u zich opgeven in de speciale 8 of 9-categorie.

Finales
Zaterdagavond 20 maart 2021 vanaf 18.30 uur.

Promotie
Uw bedrijfsnaam/-logo zal op het bedrijventennisbord worden geplaatst en staat duidelijk zichtbaar in de tennishal gedurende het gehele wintertennisseizoen.

Kosten
Deelname kan door het kiezen van één van onderstaande arrangementen:

Basic
€ 80,00 per team (incl. BTW) voor de gehele competitie.

Plus
€ 150,00 per team (incl. BTW) voor de gehele competitie en 24 consumptiemunten.

 

Geïnteresseerd ? Schrijf u hier in.