Coronamaatregelen van de Fablo Tennishal

28 juli 2020
10 september 2020 (update)

Om ons allemaal goed te beschermen, u en onszelf, hebben we veel maatregelen genomen. Daarover willen we u graag informeren via deze brief. Daarbij gaan we nog wat verder dan de voorgeschreven maatregelen van de KNLTB en overheid.

Gelukkig is onze hal erg groot met veel mogelijkheden om voorzieningen uit te voeren.

Het dit jaar aangelegde luchtverversingsysteem in de tennishal zorgt ervoor dat er constant  verse buitenlucht de hal wordt ingezogen. De bestaande lucht wordt met ventilatoren naar buiten gezogen waardoor de lucht continu ververst wordt.

Door een slimme routing, die duidelijk wordt aangegeven, hebben we nu een aparte ingang en uitgang zodat de komende en vertrekkende spelers elkaar niet tegenkomen. Zie ook de plattegrond op de achterkant. Alles zal ter plekke duidelijk worden aangegeven.

Medewerkers zullen regelmatig alle deurklinken en andere oppervlakten schoonmaken.

Het horecagedeelte is opnieuw ingericht zodat iedereen tenminste 1,5 meter afstand van elkaar kan houden en alle tafels, stoelen, de keuken en de bar worden extra gedesinfecteerd. Ook is er een vernieuwd luchtverversingssysteem in de bar, de toiletten en de kleedkamers. Op meerdere plekken is desinfectie spray beschikbaar en we verzoeken iedereen zo veel mogelijk contactloos te betalen.

Volgens de richtlijnen mogen de kleedkamers, douches en wc’s vanaf 1 juli weer gebruikt worden. Zoals u weet beschikken de kleedruimtes over separate doucheruimtes waarbij de lucht van iedere douche apart wordt afgezogen. Ook hebben we hier rekening gehouden met de nieuwe indeling.

We hebben veel geïnvesteerd in deze maatregelen om al onze tennissers, trainers en onze medewerkers een veilige (tennis) omgeving te bieden. Zodat iedereen fijn kan tennissen zoals u al jaren van ons gewend bent. Uiteraard volgen we alle ontwikkelingen en zullen indien nodig ook aanvullende maatregelen nemen. Deze maatregelen werken alleen als ook u zich aan de richtlijnen houdt en niet komt als u gezondheidsklachten heeft. We gaan ervan uit dat iedereen zich verantwoordelijk gedraagt.

We kijken er naar uit u vanaf oktober te verwelkomen zodat u samen met uw tennisvrienden/vriendinnen weer een winter lang kunt genieten van het tennissen.

PS Als u nog aanvullende vragen heeft aarzel dan niet te bellen (023- 5100537). U kunt natuurlijk ook altijd even langskomen dan kunnen we u persoonlijk alles laten zien en uitleggen welke maatregelen we hebben genomen. U bent altijd welkom maar graag wel even bellen van tevoren zodat we u goed kunnen ontvangen.

Geplaatst in Laatste nieuws